Forlaget Uranus
Metoden


Metoden

VITA STORBORG (1941) er tidligere højskoleforstander, astrologiforsker og meget kendt udøvende astrolog siden 1978; handelsuddannet, merkonom og person- og virksomhedsrådgiver; kendt fra radio og TV.

Vita har en intuitiv bevidsthed og har efterprøvet sine indsigter på tusindvis af klienter og elever.

Hun har haft terapeutskoler i Hammer Bakker, Odense, Nyborg og på Meilgaard Slot, hvor disse udvidede projektionsmekanismer har været et værdifuldt terapeutisk redskab, der ved brug giver den fornødne helhed, som løser problemer og genopbygger sundhed.

Bogen udspringer af en drøm forfatteren havde i 2003, der fortalte, at hun skulle skrive en bog, der hed Metoden. Bogen ville blive kendt på hele Jorden.

Metoden er redskabet til en ny Jord, hvor lyset og kærligheden er fremherskende – og hvor mørket kun er en iboende kraft. Metoden er så genial, at den kan ophæve lidelsen, idet den kan give besked til skaberenergien om at ændre talentkernen, så den ikke skelner mellem godt og ondt.

Bogen fortæller også om dagligdagens problemstillinger og sygdomme, som Metoden kan afhjælpe. Som en rød tråd gennem bogen fortæller Vita om hendes spændende liv med sorger, glæder og oplevelser, om hendes drømme og indsigter, der er gået i opfyldelse, samt den udvikling hun er gået igennem.


© Maria Zelina Storborg

Vita Storborg

Trykt i Danmark

ScandinavianBook.dk

ISBN: 978-87-92500-15-1


Bestil som privat person - klik her

Bestilling til erhverv - klik her